skip to Main Content
blogs

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

Ik heb voor jullie 10 landen met daarbij een stad uitgezocht waarvan ik vind dat jullie deze ook gezien moeten hebben, dit is geen lijst waarin 1 de beste is en 10e de minste van deze 10 is. Ik zal bij elke stad/land een klein stukje vertellen over dit land en de bezienswaardigheden.

1. Japan – Tokyo:

Tokyo, de hoofdstad van Japan, combineert traditionele Japanse cultuur met moderne stedelijke innovatie. Bezoek de oude Senso-ji Tempel in Asakusa, verken de modieuze wijk Shibuya en geniet van de heerlijke sushi en andere heerlijke Japanse gerechten in de lokale eetgelegenheden. Maak ook zeker een wandeling door Tokyo stad en door de nabije natuur.

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

2. Italië – Rome:

Rome, de ‘Eeuwige Stad’, is doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Verken het Colosseum, bewonder de Sixtijnse Kapel in het Vaticaan en gooi een munt in de Trevifontein voor geluk. In het prachtige Italië staan ze ook bekend om de heerlijke pasta’s, pizza’s en andere heerlijke gerechten waarvan je ook moet gaan genieten als je er bent. Verder kun je een wandeling of bus reis maken door het prachtige Rome, op deze trip zul je veel oude gebouwen tegen komen en samen met de kleuren maakt dit Rome erg uniek. Dus een stad om zeker een bezoekje te geven.

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

 

3. Nieuw-Zeeland – Auckland:

Auckland, ook bekend als de “City of Sails,” is omringd door water en biedt een mix van stedelijke activiteiten en natuurlijke schoonheid. Bezoek de Sky Tower voor een panoramisch uitzicht en verken de nabijgelegen Waitomo Glowworm Caves.

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

4. IJsland – Reykjavik:

Reykjavik, de hoofdstad van IJsland, is een levendige stad met kleurrijke huizen en een bruisend cultureel leven. Ontspan in de thermale baden van de Blue Lagoon en verken de nabijgelegen Golden Circle met geisers en watervallen.

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

5. Australië – Sydney:

Sydney, met zijn iconische Opera House en Harbour Bridge, biedt een mix van stedelijke flair en natuurlijke schoonheid. Ontspan op Bondi Beach, bezoek het Taronga Zoo en geniet van het bruisende nachtleven. Neem ook een avond wandeling dan kan je Sydney zien met alle verlichtingen aan. Dit is erg mooi!

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

6. Zuid-Afrika – Kaapstad:

Kaapstad, gelegen aan de voet van de Tafelberg, is een kosmopolitische stad met een rijke geschiedenis. Verken het V&A Waterfront, rijd naar de top van de Tafelberg en bezoek het historische Robbeneiland. Ben je een echte fan van de geschiedenis? Duik dan voor je reis even in de boeken om bekent te worden met de geschiedenis van Kaapstad.

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

7. Canada – Vancouver:

Vancouver, omringd door bergen en de oceaan, biedt een geweldige mix van natuur en stedelijke activiteiten. Fiets door Stanley Park, verken Granville Island en ski in de nabijgelegen bergen. Dit kan een perfecte mix zijn voor een lange reis. Als je het altijd lastig vindt of je een reis naar de bergen of toch zee wilt dan is Vancouver de plek voor jou vakantie. Je hebt hier namelijk van alles om je heen! Tip: huur een auto/camper en reis door Canada heen.

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

8. Noorwegen – Bergen:

Bergen, gelegen aan de westkust van Noorwegen, is omringd door fjorden en bergen. Verken de historische wijk Bryggen, neem de Fløibanen-kabelbaan voor een panoramisch uitzicht en maak een boottocht door de nabijgelegen fjorden. Hou je van mooie wandelingen, kan je goed tegen een koudere temperatuur en ben je niet gemaakt van suiker? Dan is Bergen de stad voor jou

 

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

9. Costa Rica – San José:

San José, de hoofdstad van Costa Rica, is een bruisende stad met musea, parken en levendige markten. Bezoek het Nationaal Theater, verken het Jade Museum en maak uitstapjes naar nabijgelegen regenwouden en vulkanen. Dit is een ideale vakantie als je van de cultuur en natuur houdt!

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

10. Schotland – Edinburgh:

Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, betovert bezoekers met zijn middeleeuwse en Georgische architectuur. Bezoek het Edinburgh Castle, wandel over de Royal Mile en beklim de Arthur’s Seat voor een panoramisch uitzicht over de stad.

10 Reis bestemming die je moet bezoeken!

Deze steden bieden allemaal unieke ervaringen die de diversiteit en charme van hun respectievelijke landen weerspiegelen. Hebben jullie nog plekken waarvan jullie vinden dat deze ook besproken moeten worden zodat mensen deze plekken ook gaan bezoeken? Stuur dit dan op naar mij dan zal ik daar een blog van maken! Dit kan doormiddel van het contact formulier.

Back To Top